În perioada 7-14 iunie 2023, GAL  „Colinele Iașilor”   organizează în rândul locuitorilor din teritoriu un CONCURS VIDEO DE REȚETE TRADIȚIONALE în cadrul proiectului de cooperare  „AROMA RETETELOR LOCALE – O CARTE MAGICA 3D PENTRU PROMOVAREA PRODUSELOR, TRADITIILOR SI TURISMULUI” finanțat prin Programul LEADER.

Condiții de participare: domiciliul în teritoriul GAL,  сompletarea formularului de înscriere la concurs.

Participanții vor trimite un filmuleț de minimum 3 minute în care gătesc și prezintă modul de preparare a unei rețete și ingredientele de care au nevoie pentru aceasta.

Modalitate transmitere: filmulețul cu rețeta se poate transmite prin:

Cele mai frumoase filmuleţe care conțin rețete unice, rare și deosebite vor fi promovate site-ul proiectului și promovate pe canalele social media. 

Toți participanții la concurs vor primi diplome de participare, iar pentru câștigători vor fi premii bănești:

Premiul I: 300 lei

Premiul II: 200 lei

Premiul III: 100 lei

De asemnea, cele trei rețete câștigătoare vor fi înscrise automat la următoarea etapă de concurs care se desfășoară la nivelul celor șapte GAL uri partenere în proiect și vor fi invitați la Evenimentul culinar organizat în cadrul proiectului.

Jurizarea lucrărilor va avea loc în perioada 15-22 iunie 2023. Lista cu câștigători va fi postată pe site-ul GAL GAL „Colinele Iașilor” și transmisă către participanți până la data de 30.06.2023

Pentru mai multe detalii: 0748607289

Formularul de inscriere la concurs il gasiti aici: https://forms.gle/qFEKDbE3kBLuH1FB6

Regulamentul concursului il puteti descarca de aici: DESCARCA REGULAMENT CONCURS

Concurs de rețete filmate – AROME 3D